Prepius

РІШЕННЯ ДИСЦИПЛІНАРНОЇ КОМІСІЇ ПРИВАТНИХ ВИКОНАВЦІВ ВІДТЕПЕР БУДУТЬ ОПРИЛЮДНЮВАТИСЯ НА САЙТІ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ

Міністерство юстиції внесло зміни до Положення про Дисциплінарну комісію приватних виконавців затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 27 листопада 2017 року № 3791/5,  зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28 листопада 2017 року за № 1442/31310.

Зміни спрямовані на удосконалення порядку діяльності Дисциплінарної комісії, забезпечення прозорості та відкритості її діяльності. Зокрема, на офіційному сайті Міністерства юстиції буде публікуватись інформація про прийняті на засіданні ДКПВ рішення. Інформація буде містити ПІБ приватного виконавця, щодо якого розглядалося подання Міністерства юстиції про притягнення до дисциплінарної відповідальності, суть порушення та рішення Дисциплінарної комісії.

«Спільно з приватними виконавцями Міністерство юстиції продовжить працювати над забезпеченням прозорості та відкритості роботи Дисциплінарної комісії. Наявність цих важливих складових справедливого дисциплінарного процесу сприятиме подальшому розвитку професії приватного виконавця», - зазначив Заступник міністра юстиції з питань виконавчої служби Андрій Гайченко. 


Джерело: minjust.gov.ua