Prepius

Центр комерційного права випустив посібник «Звернення стягнення на майнові права інтелектуальної власності у виконавчому провадженні»

Центр комерційного права випустив посібник «Звернення стягнення на майнові права інтелектуальної власності у виконавчому провадженні». Методичний посібник висвітлює порядок та особливості звернення стягнення на майнові права інтелектуальної власності як на один з активів боржника, за рахунок реалізації якого можна повністю або частково виконати рішення майнового характеру, що перебуває у провадженні приватного чи державного виконавця.

У посібнику розглянуто загальну характеристику майнових прав інтелектуальної власності, як об’єкта стягнення у виконавчому провадженні, розкрито стратегію і тактику виявлення їх у майні боржника, особливості опису, арешту, оцінки та реалізації таких прав на торгах, а також шляхи вирішення окремих проблем, що пов’язані з юридичним оформленням переходу прав інтелектуальної власності, на які було звернуто стягнення.

Методичний посібник розрахованих на приватних та державних виконавців, арбітражних керуючих, адвокатів, юрисконсультів, патентних повірених, фахівців у галузі права та у сфері інтелектуальної власності, викладачів і студентів юридичних вузів.

Посібник видано за підтримки американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

http://www.commerciallaw.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1106:tsentr-komertsiinoho-prava-vypustyv-posibnyk-zvernennia-stiahnennia-na-mainovi-prava-intelektualnoi-vlasnosti-u-vykonavchomu-provadzhenni&catid=19:newsclpu&lang=uk&Itemid=44