Prepius

VIII міжнародна конференція «управління проблемною заборгованістю. Інновації 2018»

13 березня 2018 року в м.Києві  в конференц-залі « Голосієво », Компанією Business-Format буде проведено VIII Міжнародну Конференцію «УПРАВЛІННЯ ПРОБЛЕМНОЮ заборгованістю. ІННОВАЦІЇ 2018».

Компанія "ТОДА ГРУПП" бере безпосередню участь в конференції в якості спонсора та учасника. В рамках конференції з доповіддю, щодо юридичних аспектів роботи з боржниками та практики виконавчого провадження,  виступить наш друг і партнер Крайчинський Сергій Станіславович - приватний виконавець виконавчого округу міста Києва, Голова Ради приватних виконавців виконавчого округу міста Києва.

ПРОГРАМА Конференції - 2018 складається з кілька актуальних тематичних блоків:

Сесія 1 - Юридична, в ході якої ми розглянемо останні законодавчі ініціативи та зміни в сфері управління проблемною заборгованістю.

Сесія 2 - Інноваційна. В рамках цього тематичного блоку ми дізнаємося про те, які є інновації і нові технології в сфері протидії кредитному шахрайству, поліпшення кредитного скорингу та управління стресовими активами.

Сесія 3 - Практична. На цій сесії традиційно будуть представлені практичні кейси від провідних банків в області стягнення проблемної заборгованості і підвищення ефективності служби Collection.

Вперше в рамках програми пройде панельна дискусія на тему «Як підвищити ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОНАВЧОГО ПРОВАДЖЕННЯ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ»

ІНТЕРАКТИВНА БЛІЦ-СЕСІЯ в форматі круглих столів «Ефективна служба Collection - складові успіху»

Практична спрямованість конференції, дискусії, обмін досвідом з колегами гарантує отримання корисної та актуальної інформації для успішного вирішення питань, пов'язаних з ефективним управлінням кредитним портфелем і зниження рівня простроченої заборгованості.

Більш детально ознайомитися з програмою заходу та зареєструватися учасником Конференції Ви можете прямо зараз на сайті:

 http://www.business-format.com.ua.