Prepius

У Києві відбувся тренінг для приватних виконавців

У Києві минулої п’ятниці відбувся тренінг-інтенсив з діловодства приватних виконавців. Метою заходу було надати можливість приватним виконавцям і їхнім помічникам, на яких покладено функції ведення діловодства, поставити свої практичні питання фахівцям Міністерства юстиції. Чимало питань викликали дійсно жваве обговорення.

Тренінг складався з двох частин. Першою темою було “Ведення депозиту приватними виконавцями”. Про всі подробиці ведення обліку всієї бухгалтерії виконавця, з власного 18-річного досвіду роботи виконавцем, розповів головний державний виконавець Дарницького РВДВС м. Київ ГТУЮ у м.Київ Олександр Шпак. Після кава-павзи тренінг продовжився темою ведення діловодства та архіву приватними виконавцями. Спікером виступила Оксана Лисенко – заступник начальника відділу контролю за діяльністю органів та осіб, які здійснюють примусове виконання рішень Управління контролю за діяльністю органів та осіб, які здійснюють примусове виконання рішень Департаменту ДВС Міністерства юстиції України.

Обидва доповідачі особисто беруть участь у здійсненні перевірок діяльності приватних виконавців, тому добре обізнані проблемами з якими стикаються виконавці та яких помилок припускаються найчастіше.

Захід організований Агенцією з питань виконання рішень відбувся в одному із залів готелю Козацький на Майдані Незалежності виявився надзвичайно актуальним і зала була переповнена охочими взяти участь десятками приватних виконавців та їх помічників.

Агенція з питань виконання рішень й надалі організовуватиме подібні заходи з метою підвищення професійного рівня виконавців та помічників.

Джерело:  Інформаційна служба