Prepius

Круглий стіл "обговорення кодексу професійної етики приватних виконавців"

Юридична компанія «Тода групп» має величезний досвід роботи в сфері вирішення корпоративних та загальних господарських питань. З нещодавно ЮК «Тода групп» взяла на себе роль партнера приватних виконавців  і вже надає правову-технічну допомогу декільком діючим  приватним виконавцям виконавчого округу міста Києва. Враховуючи наш досвід та залучення  у процес становлення інституту приватних виконавців в Україні, ми вийшли з пропозицією  організації та проведення  круглого столу, присвяченому обговоренню проекту Кодексу Професійної етики приватних виконавців.

 Наразі, ми раді повідомити, що круглий стіл з "Обговорення Кодексу Професійної етики приватних виконавців. Аналіз проекту» відбудеться 21 вересня 2017р., з 11:00-13:00,  на базі Пресс-центру "ЛІГАБізнесІнформ", за адресою:  м.Київ, вул. Тимофія Шамрило, 23.

У заході беруть участь представники: Міністерства юстиції України; Центру комерційного права; Проекту ЄС «Підтримка реформ у сфері юстиції України»; Координатору Проектів ОБСЄ в Україні; Програми USAID «Нове правосуддя»; приватні виконавці; особи, які готуються працювати приватними виконавцями та експерти з виконавчого провадження з пропозиціями щодо удосконалення Кодексу.

Більш детальну інформацію щодо круглого столу, можна отримати за посиланням:

http://press.liga.net/announces/kruglyy_stol_obsuzhdenie_kodeksa_professionalnoy_etiki_chastnykh_ispolniteley_analiz_proekta